Nézz bele az iMAG Mesterkurzusba TELJESEN INGYEN! 

Egy technika, ami megváltoztatta az életemet. Többek között ennek köszönhetem, hogy milliárdos lettem!

Segítségével Te is valóra válthatod álmaidat, vágyaidat, és elképzeléseidet!

Egy technika, ami megváltoztatta az életemet. Többek között ennek köszönhetem, hogy milliárdos lettem!

Segítségével Te is valóra válthatod álmaidat, vágyaidat, és elképzeléseidet!

Ki az a Vágyi Jenő James és mit kell tudnod róla?

Isten hozott!
Vágyi Jenő James vagyok – SZABAD EMBER

Gyermekkorom óta az volt az álmom, hogy SZABAD EMBER és Dollár Milliomos legyek… ezért 21 évesen kimentem Ausztráliába, ahol nem lettem Milliomos.

Sőt, 30 éves koromra olyan mélypontra kerültem, hogy mindenemet elvesztettem és még maradt 40 000 Dollár adósságom. Ebben a kétségbeesett helyzetben elolvastam egy mondatot, amely gyökeresen megváltoztatta az életemet.

2 év múlva DOLLÁR Milliomos lettem és a The Wall Street Journal címlapján hozta a sztorymat. Azóta kiépítettem egy globális üzleti birodalmat amelynek az éves forgalma meghaladja a 100 Millió Dollárt.

Az a küldetésem maradt, hogy megosszam ezt a technikát azokkal, akik szintén szeretnének változtatni az életükön.

Mi az imagináció?

Az IMAGINÁCIÓ valójában a TEREMTŐ KÉPZELET JÁTÉKA, tudatos működtetése!

Az a KREATÍV LÉTÁLLAPOT vagy TUDATÁLLAPOT amely lehetŐvé teszi, hogy megváltoztathassuk SZEMÉLYES VALÓSÁGUNKAT, valóra válthassuk álmainkat, vágyainkat, és elképzeléseinket.

Más szóval az IMAGINÁCIÓ az a TUDATOS ALAPÁLLÁS amelyből a VALÓSÁGunkat TEREMTjük. Az iMAGináció képessége MINDENKIben megvan, de az emberek többsége nem használja tudatosan, mert nincsenek a tudatában, hogy ennek a képességnek a tudatában vannak!

Mi az iMAG Mesterkurzus egész pontosan?

Az iMAG Mesterkurzus egy 8 modulból álló online kurzus. Ez a FELKÉSZÍTÉS, amelyre azért van szükség, hogy megismerhesd azokat a kifejezéseket, gondolatokat, koncepciókat és technikákat amelyeket használni fogunk!

Az iMAG Mesterkurzuson hetente kapod meg tőlem a legújabb modulokat e-mailben vagy Facebook Messenger-en. Mindegyik MODUL úgy van felépítve, hogy először értelmezzük és pontosítjuk azokat a dolgokat, amelyeket használni fogunk az iMAGináció során, illetve átvesszük azokat a dolgokat, amelyekre majd a következő MODUL megértéséhez szükségünk van.

Mindegyik MODULhoz tartozik egy SZEMÉLYES PÉLDA az életemből azért, hogy megmutathassam, miként is működik az iMAGináció a gyakorlatban. Valamint mindegyik MODUL végén van egy GYAKORLAT, egy olyan egyszerű, de izgalmas feladat, amely RÁHANGOL az iMAGináció gyakorlati alkalmazására! Feltétlenül végezd majd el a gyakorlatokat!

Hogy kell elképzelned az iMAG Mesterkurzust?

8 modul

Az iMAG Mesterkurzust 8 modulban foglaltam össze neked, melyeket hetente fogunk kiküldeni, hogy legyen időd elmélyedni bennük.

Gyakorlatok

Minden egyes modulhoz tartozik egy gyakorlati feladat, ami ráhangol téged az imaginációra és segít téged a felkészítésben. Feltétlen végezd el a gyakorlatokat!

Személyes példák

Brutális őszinteséggel engedek betekintést az életembe, amin keresztül bemutatom, hogy nekem miben segített az Imagináció.

20.000+ résztvevő

Az iMAG Mesterkurzusba már az első hónapban több, mint 10.000 ember csatlakozott, ami mára túllépte a 20.000 főt!

2000+ pozitív visszajelzés

Elsöprő mennyiségű pozitív visszajelzést kaptunk az iMAG Mesterkurzus résztvevőitől, melyekben arról számolnak be, hogy milyen eredményeket értek el és már az INGYENES iMAG Mesterkurzus is mennyit segített nekik.

200+ perc hanganyag

Összesen több, mint 200 percnyi stúdió minőségű hanganyagot találsz az iMAG Mesterkurzusban. Mindegyik lecke szöveges és írásos formában is elérhető, így egyszerre olvashatod és hallgathatod is, ahogy neked tetszik.

61.000+ lejátszás

Eddig több mint 61.000 alkalommal hallgatták meg a leckék hanganyagait. Átlagosan egy ember 3,5x hallgatta meg őket.

Pozitív közösség

Nincs még egy olyan közösség, mint akik csatlakoztak az iMAG Mesterkurzusba. Az embereket átjárja a szeretet, a segítőkészség és a pozitív hozzáállás. Ebbe a közösségbe kiváltság tartozni.

Zárt Facebook csoport

Szeretnél kapcsolatba kerülni az iMAG Mesterkurzus résztvevőivel és egy hihetetlenül pozitív közösséghez tartozni? Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz és tartozz különleges emberek közé.

Többek között ezeket a témákat is érinteni fogjuk az ingyenes iMAG Mesterkurzuson!

Személyiség, személyes valóság

A személyiségünket a gondolataink, az érzelmeink és a viselkedésünk alkotja. Ez teremti a személyes valóságunkat, ami szubjektív és egyedi. Senki más nem látja úgy a világot, mint, ahogy te látod és érzékeled a saját szemeden és az érzékszerveiden keresztül.

Meg kell tanulnunk a gondolatainkat, az érzelmeinket és a viselkedésünket megfigyelni. El kell tudnunk hagyni azokat a gondolatokat, érzelmeket és viselkedésmintákat, amik nem felelnek meg annak a jövőképnek, amivé mi válni szeretnénk, nem illeszkednek ahhoz a világhoz, amit a jövőben szeretnénk megtapasztalni.

Amikor ezt megtettük, akkor tudunk a helyébe új gondolatokat, új érzelmeket és új viselkedésmintákat illeszteni, melyek összhangban vannak azzal a világgal és jövővel, melyet szeretnénk elérni és megtapasztalni. Amelyek a vágyaink, az álmaink, a céljaink és az elképzeléseink.

Idő

Az idő kérdése azért lényeges, mert ezt az imaginációs technikát és mindazt, ami hozzá kapcsolódik vissza kell hoznunk a jelen pillanatba. Bele kell helyezkednünk a jelen pillanatba és azt meg kell tanulnunk, miként is kell csinálni.

Az emberek többsége az emlékein gondolkozik vagy pedig a jövőbe kivetíti mindazt amit szeretne. Viszont sem a múltból, sem a jövőből nem tudjuk elérni azt a kreatív alapállást, amiből valóra tudjuk váltani mindazt, amit szeretnénk.

Ehhez bele kell helyezkedni a jelen pillanatba és azt, hogy ezt hogyan kell csinálni meg kell tanulni, be kell gyakorolni. Ezt addig fogjuk gyakorolni, amíg nem megy. Ez kulcsfontosságú része az imaginációs technikának.

Erő, energia és a kvantumfizika

Meg kell tanulnunk értelmezni, hogy mit jelent az erő és energia fogalma.

Honnan jön ez az erő? Mi alkotja és hogyan tudjuk aktiválni? Kvantumfizika legújabb kutatási eredménye alapján azt tapasztaltuk, hogy az a kreatív üzemmód vagy alapállás, amit mi az imaginációs technikával indukálni tudunk magunkban az teljes mértékig összhangban van a kvantum fizika mai állásával.

Minden mérés, minden matematikai képlet azt igazolja, hogy ez a technika összhangban áll a kvantumfizika elméletével.

Hogyan? Ezt is el fogom neked magyarázni az imagináció mesterkurzus során!

Pénzügyi intelligencia

Az anyagi függetlenség a legtöbb ember számára mindössze annyit jelent, hogy sok pénze van valakinek és/vagy nem kell munkába járnia, dolgoznia többé. Ez lehet egy nagyszerű dolog mint mellékterméke annak a technikának amit megtanulunk, ugyanis itt ennél sokkal többről van szó!

Minden ember életében fontos szerepet játszik az, hogy hogyan gazdálkodik a pénzével:

Ezért szinte hihetetlen, hogy a PÉNZ az egyik legnagyobb TABU az emberek többsége számára, aminek az a következménye, hogy szinte semmit sem tudnak róla! Úgy is fogalmazhatunk, hogy az emberek többsége “pénzügyi analfabéta”!

Az iMAG Mesterkurzus egyik moduljában megnézzük, hogy mit is jelent a PÉNZÜGYI INTELLIGENCIA a gyakorlatban!

Nézz bele az iMAG Mesterkurzusba TELJESEN INGYEN!

Hogy kell elképzelned az iMAG Mesterkurzus INGYENES részét egész pontosan?

Az iMAG Mesterkurzus INGYENES része 3 modulból áll. Ezeket a modulokat a csatlakozásod után egy zárt felületen keresztül éred el. Ennek köszönhetően pontosan tudni fogod, hogy éppen, hol tartasz az iMAG Mesterkurzus INGYENES részében.

Mindegyik modul három leckéből áll, melyek egymásra épülnek. Minden modulhoz tartozik egy személyes példa az életemből, valamint egy gyakorlat is. Feltétlenül végezd majd el a gyakorlatokat!

Minden egyes leckéhez tartozik egy hanganyag is, amit saját magam mondtam fel. Ennek köszönhetően írásos vagy hanganyag formában is végezheted a modulokat és leckéket.

Az első modult egyből az iMAG Mesterkurzus INGYENES részébe való csatlakozásod után megkapod tőlem. Ezt követően hetente kapsz hozzáférést az újabb modulokhoz és leckékhez. Az új modul érkezéséről minden esetben e-mailt is küldök neked!

Mi fog történni az iMAG Mesterkurzus INGYENES részére való jelentkezésed után?

1. Kapsz tőlem egy e-mailt

A jelentkezésedet követően kapsz tőlem egy e-mail, amiben az iMAG Tanulói Fiókodhoz való felhasználónevedet és jelszavadat találod. (Kérlek nézd meg a SPAM és Promóció mappákat is, mert néha oda érkezik a levelem!)

2. Bejelentkezel az iMAG Tanulói Fiókodba

Az e-mailben található felhasználóneveddel és jelszavaddal bejelentkezel az iMAG Tanulói Fiókodba, ahol pontosan nyomon tudod követni, hogy hol tartasz a modulokban és leckékben.

3. Már kezdheted is az első modult

A bejelentkezésedet követően már hozzá is kezdhetsz az első modulhoz! Ezt követően hetente küldöm meg neked a legújabb modulokat, melyeket ugyan ezen az iMAG Tanulói Fiókon keresztül érhetsz el.

“Talán még soha senkinek nem sikerült ilyen egyszerűen és érhetően átadnia ezt a fajta tudást.” – György

(Több száz pozitív visszajelzést kapunk NAPONTA a modulukról. A teljesség igénye nélkül itt olvashatsz párat, ha pedig még többet szeretnél, akkor a Facebook oldalunkon és a leckék oldalain több ezret találsz!)

Csatlakozz Te is az iMAG Mesterkurzus INGYENES részéhez!

Az iMAG Mesterkurzusban jelenleg is több tízezer ember vesz részt! Az iMAG Mesterkurzus INGYENES része 3 modulból áll. Ezeket a modulokat a csatlakozásod után egy zárt felületen keresztül éred el, ami az iMAG Tanulói Fiókod leszMindegyik modul három leckéből áll, melyek egymásra épülnek. Minden modulhoz tartozik egy gyakorlat, valamint egy személyes példa is az életemből, ami során brutális őszinteséggel beavatlak kalandos életembe, így megtudhatod azt is, hogy minek köszönhetően váltam milliárdossá.

Az iMAG Mesterkurzus INGYENES részében szöveg és hanganyag formájában is végigmehetsz a modulokon, valamint a leckéken.

Készen állsz arra, hogy valóra váltsd álmaidat, vágyaidat és elképzeléseidet?!

Csatlakozz az iMAG Mesterkurzus INGYENES részéhez és válts valóra BÁRMIT az életedet, amit csak szeretnél. Semmi más teendőd nincs, mint rákattintani a gombra. Ezt követően megnyílik az iMAG Bot, amin keresztül fel tudsz iratkozni az iMAG Mesterkurzus ingyenes részére. Utána már küldöm is neked e-mailben a zárt rendszerhez való hozzáférésedet!

Már több mint 20 000 ember jelentkezett az iMAG Mesterkurzusra!