iMAG Mesterkurzus

Találd meg az életedben a rövidebb utat, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban elérhetsz bármit, mint a többi ember, aki a hagyományos úton halad!

Már nagyon közel vagy ahhoz az élethez, amiről évek óta álmodsz.

Egy valóban működő technikát szeretnél,
mert már rengeteg mindent kipróbáltál az évek alatt, de érdemleges változást egyik sem hozott az életedben?!

Gyakorlati tudásra vágysz,
de sok helyen csak az elmélettel ismertetnek meg téged. A gyakorlati megvalósítással pedig mindig magadra maradsz.

Talán már azt gondolod,
hogy nincs is egy olyan tudás, amit könnyen elsajátíthatsz, gyakorlatias és valóban működik. Pedig létezik egyetlen ilyen, amit úgy hívnak: Imagináció

Nincs jobb valóban működő technika, nem létezik gyakorlatiasabb tudás,
mint az imagináció, melynek segítségével újrateremtheted az életedet. Tanuld meg ezt a gyakorlatias technikát és fejlődj. Gyakorold naponta és növekedj!

Tedd meg az első lépést, jelentkezz az iMAG Mesterkurzus ingyenes részére,
melynek köszönhetően elindulhatsz azon az úton, ami végre valódi változásokat fog hozni az életedben.

A jelentkezés csupán néhány egyszerű lépés!

Emlékszel még a céljaidra, hogy mi mindent szeretnél valóra váltani az életedben?

Nem vesztek el az emlékezetedben azok a tervezéssel és álmodozással teli napok, amelyeken elhatároztad, hogy gyökeresen megváltoztatod az életed? Emlékszel még azokra a mondatokra, amiket ekkor fogalmaztál meg?

„Kezembe veszem a sorsom!”

Nem fogok többé sodródni az árral. Én magam fogom irányítani a saját életemet. Leülök, kinyitok egy füzetet és leírom a céljaimat. Tudom, hogy képes vagyok arra, hogy megváltoztassam az életemet!

„Ideje valóra váltani az álmaimat.”

Csak nézem az embereket, akik nem merték valóra váltani mindazt, amiről korábban álmodoztak. Én nem fogok beállni a sorba! Megmutatom mindenkinek, hogy Én valóra tudom váltani az álmaimat.

„Elég a mókuskerékből!”

Minden nap egyforma, én ezt nem bírom így tovább. Most mindent másképp fogok csinálni! Elkezdek sportolni, olvasni és le is fogok fogyni!  Muszáj kiszakadnom a szürke hétköznapokból és hétvégékből.

„Meg tudom csinálni!”

Ha másoknak sikerült, hogy új életet kezdjenek, akkor nekem is menni fog! Tudom, hogy a változás egy jó dolog. Nem félek tőle, kész vagyok újat tanulni. Gyerünk, most meg fogom csinálni!

„Le akarom bontani a határaimat!”

Tudom, hogy csak akkor tudok változni, ha képes vagyok lebontani a határaimat. Ezzel együtt új emberré is válok, hiszen túlmegyek azon a ponton, ahol jelenleg most vagyok. Szeretnék megtanulni valami újat.

6+1 megkérdőjelezhetetlen érv az iMAG Mesterkurzus mellett!

#1

Én ennek a technikának az alkalmazásával váltam milliárdossá! Mindazt, amim jelenleg van az iMAG technikának köszönhetek. Ezt most te is megtanulhatod! Mi tehetne hitelesebbé egy online kurzust, mint az, ha maga az alapítója ennek köszönheti sikereit?

#2

Teljes mértékig egyedülálló a világon, hiszen még sosem történt olyan, hogy egy önerőből lett milliárdos, a vagyonának a megteremtése után kiáll és megtanítja bárki számára azt a technikát, aminek ő a sikereit köszönheti. Az iMAG Mesterkurzuson épp ez történik!

#3

Az iMAG Mesterkurzust jelenleg is több tízezer ember végzi a világ különböző pontján. Köszönhetően ezt annak, hogy online, könnyen érthető, gyakorlatias, továbbá mindenki a saját tempójában haladhat az anyagokban.

#4

Ez egy könnyen érhető, gyakorlatias kurzus, aminek köszönhetően valódi változásokat vagy képes elérni az életedben. Az iMAG Mesterkurzus túllép a hagyományos információátadás szintjén. A gyakorlatoknak köszönhetően pedig megismerheted valódi önmagad!

#5

Minden modul 3 leckéből áll. Egy tudást megosztó részből, egy brutálisan őszinte személyes történetből, melynek köszönhetően a saját életemen keresztül mutathatom be számodra az adott modul működését a gyakorlatban. Valamint egy modulhoz tartozó gyakorlatból.

#6

Sok önképző könyvet olvastál és mindig úgy érezted, hogy valami fontos rész kimaradt ezekből a könyvekből? Ez nem véletlen! Az iMAG Mesterkurzusban megosztom veled mindazt, ami a könyvekből kimaradt. Garantáltan összerakja a puzzle darabkáit, amikről eddig soha senki sem beszélt!

+ 1 érv, ami mindent visz:

Az iMAG Mesterkurzusba teljesen INGYEN belenézhetsz. Nincs apróbetű és nincs mellébeszélés! Az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében 3 modulba nyerhetsz teljes körű betekintést. Elolvashatod a személyes történeteket, meghallgathatod az anyagokat és megcsinálhatod a gyakorlatokat. Mindezt teljes mértékig díjmentesen!

Így már valóban nem lehet több kifogásod, hogy ne kezdj bele a tanulásba, aminek köszönhetően valóra válthatod álmaidat, vágyaidat és elképzeléseidet!

Én is voltam ott, ahol most te állsz!

Isten hozott!
Vágyi Jenő James vagyok – SZABAD EMBER

Gyermekkorom óta az volt az álmom, hogy SZABAD EMBER és Dollár Milliomos legyek… ezért 21 évesen kimentem Ausztráliába, ahol nem lettem Milliomos.

Sőt, 30 éves koromra olyan mélypontra kerültem, hogy mindenemet elvesztettem és még maradt 40 000 Dollár adósságom. Ebben a kétségbeesett helyzetben elolvastam egy mondatot, amely gyökeresen megváltoztatta az életemet.

2 év múlva DOLLÁR Milliomos lettem és a The Wall Street Journal címlapján hozta a sztorymat. Azóta kiépítettem egy globális üzleti birodalmat amelynek az éves forgalma meghaladja a 100 Millió Dollárt.

Az a küldetésem maradt, hogy megosszam ezt a technikát azokkal, akik szintén szeretnének változtatni az életükön.

Ismerősek ezek a kifogások neked is?

Hidd el, én is pontosan ugyan azokat a kifogásokat mondtam magamnak, mint, amiket te mondasz most: „Most erre nincs időm” , „Nincs rá pénzem”,  „Lehet, hogy valakinek működik ez a technika, de nekem biztosan nem fog”.

Tényleg azt gondolod, hogy valós kifogás az, hogy …

u

... nincs elég időd?

Heti 1 órára van szükséged, hogy átvedd a modulokat és a gyakorlatokat, amik hanganyagként is elérhetőek. Így akár autóvezetés, fürdés vagy edzés közben is megteheted. Ami pedig ennél is fontosabb, hogy amennyiben most azt mondod, hogy ”nem még így sincs időm rá”, úgy az az igazság, hogy sosem lesz időd arra, hogy változtass az életeden. 

u

... nincs rá pénzed?

Ez most nem lehet kifogás, hiszen az iMAG Mesterkurzus ingyenes részéhez nem is kell pénz! Itt 3 hét alatt 3 modulhoz kapsz teljes hozzáférést. Ez idő alatt pedig el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e, hogy a továbbiakban együtt járjuk végig a változásod útját vagy pedig külön folytatod az utadat.

Amennyiben az ingyenes rész után úgy döntesz, hogy velem szeretnéd megtalálni a rövidebb utat az életedben, úgy is csupán egy jelképes egyszeri összegbe, 4990 Ft-ba kerül az örökös hozzáférés a teljes 8 modulból álló iMAG Mesterkurzushoz. 

u

... nekem biztosan nem fog működni!

Megértem, hogy sokszor csalódtál, hiszen nagyon sokan csak részleges tudást adnak át. Ami viszont biztos, hogy több tízezer ember jelenleg is végzi az iMAG Mesterkurzust, amiből több ezer pozitív visszajelzést kaptunk. Épp ezért én biztos vagyok abban, hogy, amennyiben becsülettel végigcsinálod az iMAG Mesterkurzust, úgy neked is működni fog az iMAG technikája! Gondold csak végig… Vesztenivalód egyáltalán nincs, hiszen az iMAG Mesterkurzus ingyenes részére való jelentkezéssel apróbetűk és megkötések nélkül teljesen ingyenesen elkezdheted a kurzust.

Mit ad neked az teljes iMAG Mesterkurzus ingyenes része és az iMAG Mesterkurzus?

Az iMAG Mesterkurzus olyan, mintha az életben találnál egy rövidebb utat, aminek köszönhetően sokkal gyorsabban elérhetsz bármit, mint a többi ember, aki a hagyományos úton halad.

Az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében 3 hét alatt 3 modulba nyersz teljes körű betekintést bármiféle apróbetű és mellébeszélés nélkül. Tulajdonképpen itt a rövidebb út bevezető szakaszát együtt tesszük meg, ami után szabadon eldöntheted, hogy szeretnéd-e velem folytatni a rövidebb út felfedezését vagy egyedül mész tovább.

A teljes iMAG Mesterkurzus pedig 8 hét alatt eljuttat a bizonytalan „Változtatni szeretnék az életemen, de nem tudom hogyan..” állapotból a „Végre megtanultam, hogy tudom valóra váltani az álmaimat, céljaimat!” állapotba. Itt lépésről – lépésre együtt találjuk meg a rövidebb utat, aminek köszönhetően képes leszel könnyedén valóra váltani álmaidat, vágyaidat és elképzeléseidet!

Ők már elindultak az iMAG Mesterkurzus útján

Készen állsz, hogy valóra váltsd vágyaidat , amelyről évek óta csak álmodsz?

Úgy gondolom, a céljaid és vágyaid megértek a megvalósításra. Tudom, hogy milyen nehéz megtenni az első lépést, de most végre itt az iránytű, ami segít neked! Az iMAG Mesterkurzusban lépésről lépésre vezetlek téged és fogom a kezedet. Ennek köszönhetően rendkívül gyorsan eljutunk arra a pontra, ahol könnyedén valóra tudod váltani elképzeléseidet!

Kinek segít az iMAG Mesterkurzus?

Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy itt az ideje változtatni az életén és valóra váltania álmait, vágyait, elképzeléseit!

Lehet, hogy most azon gondolkozol, hogy neked túl kilátástalan a helyzeted ahhoz, hogy segítsen neked az iMAG technikája. Már megbocsáss, de biztosra veszem, hogy TÉVEDSZ! Legyen most bármennyi felhő is a fejed felett, az iMAG Mesterkurzus segíteni fog neked. Ennek bizonyítására fogadd el kérlek tőlem az iMAG Mesterkurzus ingyenes részéhez való teljesen díjmentes csatlakozást, aminek keretein belül 3 héten át 3 modulhoz kapsz teljes hozzáférést.

Az iMAG Mesterkurzus neked való, amennyiben…

készen állsz arra, hogy valóra váltsd álmaidat, vágyaidat és elképzeléseidet.

szeretnéd megtalálni azt a rövidebb utat az életedben, aminek köszönhetően az átlagnál sokkal gyorsabban eléred céljaidat.

készen állsz egy olyan tudás elsajátítására, ami valódi változásokat fog eredményezni az életedben.

szeretnéd közvetlenül egy milliárdostól megtanulni azt a technikát, aminek ő a sikereit köszönheti.

Mi fog következni az elkövetkezendő 3 hétben?

Mit tartalmaz egész pontosan az iMAG Mesterkurzus ingyenes online része?

Teljes mértékig megértem, hogy pontosan szeretnéd tudni azt, hogy mire számíthatsz az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében. Épp ezért az alábbiakban bemutatom számodra, hogy mire számíthatsz az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében:

Az iMAG Mesterkurzus ingyenes része összesen 3 modult tartalmaz, melyek egytől-egyig egymásra épülnek. Minden egyes modul 3 leckét foglal magába. Egy elméleti tudást adó leckét, egy brutálisan őszinte személyes történetet és végül egy gyakorlatot. Már az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében is elérhetőek számodra a modulokhoz tartozó hanganyagok. Ennek köszönhetően olvashatod vagy akár hallgathatod is a modulokat.

1. modul

A gondolat, mint kiindulópont

Mindennek amit MAGunk körül tapasztalunk, a kiinduló pontja egy gondolat volt. Azok a gondolatok amelyeket a fejünkben forgatunk, hatással vannak arra, hogy hogyan érezzük magunkat, és hogyan viselkedünk. Tehát ahhoz, hogy más legyen az életünk, más(ÚJ) gondolatokra van szükségünk. Ezért először megtanuljuk a tudatunkat úgy alkalmazni, hogy elkezdjük MEGFIGYELNI a meglévő (RÉGI) gondolatainkat, érzéseinket és viselkedésünket, amelyek közül így kiválaszthatjuk azokat, amelyekre többé már nincs szükségünk.

Az életünket vagy más szóval a személyes valóságunkat a személyiségünk teremti. A személyiségünk pedig nem más mint a gondolataink, érzelmeink és viselkedésünk összessége. Ezután választhatunk új gondolatokat, érzelmeket és viselkedés mintákat, amelyek mint új személyiség, új személyes valóságot teremthet. Ahhoz azonban, hogy ezt a műveletet végre tudjuk hajtani, ERŐre másszóval ENERGIÁra van szükségünk.

2. modul

Genetikai sorsunk átírása

Mivel a génjeink határozzák meg a tulajdonságainkat és hajlamainkat, úgy tűnik, hogy ezeken nem lehet változtatni. De a tudomány legújabb kutatásai alapján megállapíthatjuk, hogy a géneket lehet módosítani, illetve SZABÁLYOZNI. Ennek az új tudományágnak EPIGENETIKA a neve.

 A gének külső környezeti hatások miatt is megváltozhatnak, de ha megtanuljuk tudatosan megváltoztatni a BELSŐ környezetünket, akkor ezzel átírhatjuk genetikai sorsunkat! A génjeink a sejtjeink MAGjában vannak. A sejtjeink pedig ennek az információnak megfelelően működnek, de csak akkor, ha megfelelő ERŐvelés és ENERGIÁval is tápláljuk őket. Ezért megtanuljuk ezt az ERŐt és ENERGIÁt belülről aktiválni, amelyet aztán érezhetünk minden porcikánkban.

3. modul

Alapállás, mint tudatállapot

Az emberek többsége az idejének nagy részét TÚLÉLŐ üzemmódban tölti, és már annyira megszokta, hogy ez a LÉTÁLLAPOT vált normálissá számára.
Hajt, küzd, ideges, stresszel, feszült, trükközik, manipulál, akar, erőltet, lop, csal, hazudik, nyomul, ingerült, depressziós, félénk, kishitű, rosszindulatú, gyanakvó stb. Nagyszerű dolgokat azonban KREATÍV üzemmódban lehet megvalósítani. Ahhoz, hogy felvegyük a kreatív ALAPÁLLÁSt, és folyamatosan benne tartózkodjunk, meg kell tanítanunk a testünket arra, hogy MILYEN ÉRZÉS ez a TUDATÁLLAPOT vagy LÉTÁLLAPOT.

A testünk, mivel már rég átvette tőlünk a hatalmat, ELLENÁLL minden változásnak, és minden erejét latba veti annak érdekében, hogy megőrizze hatalmát és minden maradjon a régiben. Ezért megtanuljuk, hogyan tudjuk “kreatív tudatállapotra” hangolni az elménket és ezáltal visszavenni a hatalmat a testünktől, és a MAGunk szolgálatába állítani egyszer és mindenkorra.

Van számodra néhány ajándékom is

Szeretném, ha az iMAG Mesterkurzus során a lehető leghatásosabban tudnád elsajátítani ezt a különleges technikát. Éppen ezért az alaptananyagon felül már az iMAG Mestekurzus ingyenes részében is készültem neked néhány extrával:

#1 AJÁNDÉK

iMAG Tanulói Fiók

Az iMAG tanulói fiókodnak köszönhetően egy zárt felületen keresztül tudsz hozzájutni az iMAG Mesterkurzus ingyenes moduljaihoz. Ez egy nagyon egyszerűen kezelhető felület, melynek köszönhetően pontosan látod, hogy éppen hol tartasz az adott modulban és még hány modul van vissza számodra.

#2 AJÁNDÉK

Hanganyagok

Tudjuk, hogy nagyon sokatoknak nincs ideje leülni és elolvasni a modulokat, épp ezért minden modult hanganyagként is elkészítettük, amit saját magam mondok fel számodra. Ezekhez a hanganyagokhoz már az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében is hozzáférhetsz! Ennek köszönhetően akár vezetés vagy sportolás közben is végezheted az iMAG Mesterkurzus moduljait.

#3 AJÁNDÉK

Applikáció

Hamarosan megjelenik az iMAG applikáció Anroid és IOS operációs rendszerekre. Ennek segítségével mindig a zsebedben lehetek, így még könnyebben fogod tudni végezni az iMAG Mesterkurzus moduljait. Természetesen ezt a bónuszt is fogod tudni alkalmazni az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében is. Amint megjelenik az applikációnk e-mailben fogunk értesíteni téged!

Most teljesen INGYEN belenézhetsz az iMAG Mesterkurzusba!

Amennyiben figyelmesen elolvastad az oldalt láthattad, hogy
apróbetű és kötöttségek nélkül, most teljes mértékig ingyen belenézhetsz az iMAG Mesterkurzusba.

Arról nem is beszélve, hogy
az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében is már teljes hozzáférést kapsz 3 modulhoz és a hozzá tartozó hanganyagokhoz. Máshol minimum 100 000 Ft-ot kellene fizetned azért, amit itt most tőlem teljesen ingyen megkapsz.

Ilyen gyakorlatias tudásanyagot,
amit az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében díjmentesen kapsz, garantáltan nem találsz sehol máshol, szóval nem érdemes tétováznod. Ha tehát nem akarsz lemaradni, és az ideiglenes bónuszokkal együtt szeretnél egy olyan online kurzust bezsebelni, amellyel valódi változásokat tudsz elérni az életedben, kattints és készülj fel rá, hogy a céljaidat valósággá válnak!

Az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében

Lépésről lépésre gyakorlatias tudásanyag, korlátlan hozzáféréssel

a fentiekben már részletezett 3 modullal, amelyek a gondolat, mint kiindulópont, a genetikai sorsunk átírása és az alapállás, mint tudatállapot.

Mindegyik modul hanganyaggal

Mindegyik modulhoz tartozik hanganyag, amit én magam mondtam fel számodra. Ennek köszönhetően autóvezetés vagy sportolás közben is könnyedén végezheted az iMAG Mesterkurzus moduljait.

Gyakorlatok

Mindegyik modul végén találsz egy gyakorlatot, melynek segítségével még inkább megismerheted önmagadat. Mindenképp végezd el a gyakorlatokat!

Brutálisan őszinte személyes példák

A még könnyebb érthetőség érdekében mindegyik modulhoz tartozik egy személyes példa az életemből. Ennek segítségével soha nem látott mélységben betekintést nyerhetsz az életembe, így többek között azt is megtudhatod, hogy miként váltam milliárdossá.

Zárt felület, ahol pontosan nyomon tudod követni, hogy hol tartasz

Az iMAG tanulói fiókodnak köszönhetően egyszerűen fogod tudni kezelni a modulokat, valamint pontosan látni fogod, hogy éppen hol tartasz az adott modulban.

Mi fog történni az iMAG Mesterkurzus INGYENES részére való jelentkezésed után?

1. Kapsz tőlem egy e-mailt

A jelentkezésedet követően kapsz tőlem egy e-mail, amiben az iMAG Tanulói Fiókodhoz való felhasználónevedet és jelszavadat találod. (Kérlek nézd meg a SPAM és Promóció mappákat is, mert néha oda érkezik a levelem!)

2. Bejelentkezel az iMAG Tanulói Fiókodba

Az e-mailben található felhasználóneveddel és jelszavaddal bejelentkezel az iMAG Tanulói Fiókodba, ahol pontosan nyomon tudod követni, hogy hol tartasz a modulokban és leckékben.

3. Már kezdheted is az első modult

A bejelentkezésedet követően már hozzá is kezdhetsz az első modulhoz! Ezt követően hetente küldöm meg neked a legújabb modulokat, melyeket ugyan ezen az iMAG Tanulói Fiókon keresztül érhetsz el.

Miért válassz engem mentorodnak?

N

Én magam is minden nap alkalmazom az iMAG technikáját,

így biztos lehetsz benne, hogy nem a szokásos csak informális tudást tanulhatod meg tőlem.

N

Az iMAG technikának köszönhetően értem el

mindent az életemben. Én is így váltottam valóra az álmaimat, vágyaimat és elképzeléseimet!

N

Én is ugyan azt az utat jártam be, mint, amire te most készülsz rálépni.

Épp ezért tudom, hogy mi játszódik le a fejedben. Minden egyes méterét ismerem az útnak, amin most velem jöhetsz

N

Az iMAG iskolája nem végeláthatatlan kurzusok sorozata

Van eleje és van vége. Kell lennie, hiszen, amint elsajátítod az iMAG technikáját többé nem lesz rám szükséged, hiszen megtanulod, hogy miként tudod valóra váltani céljaidat.

N

Már több mint 20 000 ember szavazott bizalmat nekem

a világ különböző pontjairól. Ezektől az emberektől több ezer pozitív visszajelzést kaptam. Hidd el, ennyi ember nem tévedhet. 🙂

Az iMAG Mesterkurzus egyedülálló, semmilyen másik kurzussal nem lehet összehasonlítani!

És ezt nem én állítom, hanem az iMAG Mesterkurzus sikeres diákjai.

Az iMAG Mesterkurzus neked szól, mert…

segítségével végre valóban valóra válthatod álmaidat, vágyaidat és elképzeléseidet.

itt végre valódi gyakorlatias tudást sajátíthatsz el, ami tényleg működik.

mindent egyszerű és érthető formában adok át számodra.

a fantasztikus online közösségnek köszönhetően ide szívesen visszajársz, így akár életre szóló barátságokat is köthetsz másokkal.

megtanít arra, amit eddig mindenki elhallhatott.

segítségével újjáteremtheted az egész életedet.

új barátokat, új párkapcsolatot, egészséget vagy akár több bevételt adhat neked.

segítségével azzá válhatsz, akivé csak szeretnél!.

Ha meguntad az évek óta tartó halogatást, itt az ideje belevágni!

W

Persze a kezdeti lépések nagyon izgalmasak, de ne feledd, hogy a siker a cél felé közelítve vár rád. Ha most nem vágsz bele, akkor a lehetőségeid mindig csak lehetőségek maradnak, így pedig sosem válhatnak belőlük sikerek.

W

Az iMAG Mesterkurzussal segítek belevágni, amely elindít téged azon az úton, amire mindig is vágytál. Az az élet, azok a célok, a vágyak és a elképzelések, amiről mindig is álmodtál, egyetlen mozdulatra vannak tőled.

W

Ne állj többé a saját sikered útjába. Cselekedj, és vágj bele az új életed megteremtésébe!

Elakadtál vagy bizonytalan vagy valamiben? Válaszolunk a kérdéseidre

Gyakran ismételt kérdések:

Valóban képes vagyok elsajátítani az iMAG technikáját?

Biztos vagyok benne, hogy ez számodra gyerekjáték lesz. Az iMAG Mesterkurzust úgy állítottam össze, hogy nyelvezete egyszerű, a gyakorlatok pedig érdekesek és izgalmasak. Ezeken keresztül gond nélkül el fogod tudni sajátítani.

Mennyi időt kell ráfordítanom hetente?

Az iMAG Mesterkurzusban hetente kapod meg tőlem a modulokat. Ebből következően egy modul feldolgozására egy teljes hét áll rendelkezésedre! Ahogy már korábban mondtam, egy modul 3 leckéből áll, ami gyakorlással együtt összesen 1-2 órát vesz igénybe hetente. Ugye van ennyi időd a saját életed újjáteremtésére?!

Most akkor az iMAG Mesterkurzus ingyenes vagy sem?

Az iMAG Mesterkurzusnak van egy teljesen ingyenes része. Az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében 3 hét alatt 3 modulba nyersz teljes körű betekintést bármiféle apróbetű és mellébeszélés nélkül. Tulajdonképpen itt a rövidebb út felfedezésének bevezető szakaszát együtt tesszük meg, ami után szabadon eldöntheted, hogy szeretnéd-e velem folytatni a rövidebb út felfedezését vagy egyedül mész tovább.

Amennyiben úgy döntesz, hogy velem szeretnéd felfedezni a rövidebb utat az életedben, úgy is csupán egy jelképes összegbe kerül a teljes iMAG Mesterkurzus. Mi ez a jelképes összeg? Amennyiben elvégzed mind a 3 modult az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében, úgy egy egyszeri különleges lehetőség keretében 50%-al olcsóbban mindössze 4990 Ft-ért örökös hozzáféréssel tied lesz a teljes iMAG Mesterkurzus mind a 8 modullal!

Meddig él a hozzáférésem az iMAG Mesterkurzus anyagaihoz?

Az iMAG Mesterkurzushoz az iMAG tanulói fiókodon keresztül férsz hozzá. Itt örökös hozzáférésed van a modulokhoz, legyen szó akár az iMAG Mesterkurzus ingyenes részéről vagy a teljesről.

Mennyi időt kell ráfordítanom hetente?

Az iMAG Mesterkurzusban hetente kapod meg tőlem a modulokat. Ebből következően egy modul feldolgozására egy teljes hét áll rendelkezésedre! Ahogy már korábban mondtam, egy modul 3 leckéből áll, ami gyakorlással együtt összesen 1-2 órát vesz igénybe hetente. Ugye van ennyi időd a saját életed újjáteremtésére?!

Meddig él a hozzáférésem az iMAG Mesterkurzus anyagaihoz?

Az iMAG Mesterkurzushoz az iMAG tanulói fiókodon keresztül férsz hozzá. Itt örökös hozzáférésed van a modulokhoz, legyen szó akár az iMAG Mesterkurzus ingyenes részéről vagy a teljesről.

Bárhol, bármikor hozzáférhetek az iMAG Mesterkurzus anyagaihoz?

Természetesen! Csupán egy internethozzáférésre van szükséged hozzá.

Milyen formátumúak az iMAG Mesterkurzus anyagai?

Az iMAG Mesterkurzus mindegyik anyagát írásos, illetve hanganyag formában is eléred.

Ne állj a saját sikereid útjába!

N

Az iMAG Mesterkurzus diákjaként, az iMAG technika elsajátításával elképzelhetetlen előnyökhöz juthatsz a többiekkel szemben.

N

Váltsd végre valóra álmaidat, vágyaidat és elképzeléseidet! Tedd meg az első lépést az az élet felé, amire mindig is vágytál. Én mindvégig ott leszek melletted!