Váltsd valóra álmaidat, vágyaidat és elképzeléseidet!

Szeretnél végre elsajátítani egy olyan technikát, ami könnyedén beépíthető a hétköznapokba és valóban hatásos? Akkor Neked itt a helyed!

Mit szólnál ahhoz, ha…

E

mostantól minden vágyad valósággá válna?

E

egy olyan technikát tanulhatnál meg, ami könnyen beépíthető a mindennapjaidba és valóban működik?

E

mostantól nem létezne számodra lehetetlen! Mindent valóra tudnál váltani, amit szeretnél. Nincs több korlát és gát az életedben!

Tapasztald meg, hogy milyen érzés, amikor
NEM LÉTEZIK SZÁMODRA LEHETETLEN!

Amikor SEMMI SEM GÁTOLHAT MEG abban, hogy minden úgy történjen, ahogy TE azt elképzelted!

Építsd be a mindennapjaidba és élj egy korlátok nélküli életet!

Hidd el, ez neked is sikerülni fog! A korlátok és gátak nélküli életed már itt van a küszöbön, neked csak döntened kell arról, hogy beengeded-e! Döntsd el, hogy beengeded az életedbe és egy boldogabb, sikeresebb életet élsz velünk együtt innentől kezdve!

Egy olyan programban vehetsz részt, ami képes örökre megváltoztatni az életedet! Miért? Azért, mert itt közvetlenül James Vágyitól tanulhatsz, aki az egész világon hatalmas ismertségnek és elismerésnek örvend, köszönhetően globális üzleti birodalmának, valamint annak, hogy átadott tudása mára több tízezer embernek változtatta meg az egész életét.

Az online kurzus során csak olyat fogsz hallani tőle, ami már rajta kívül rengeteg embernek bizonyítottan bevált és működött. Még jobban meg fogod ismerni önmagadat, korlátaidat, kétségeidet és mindazt, ami ideáig visszatartott a sikertől! Az online kurzus végére ezeket mind lerombolhatod és egy új életbe, új világba érkezhetsz.

iMAG Mesterkurzus – A program

ami örökre megváltoztatja az életedet

i

8 modul

Az iMAG Mesterkurzust 8 modulban foglaltam össze neked, melyeket hetente fogunk kiküldeni, hogy legyen időd elmélyedni bennük.

l

Gyakorlatok

Minden egyes modulhoz tartozik egy gyakorlati feladat, ami ráhangol téged az imaginációra és segít téged a felkészítésben. Feltétlen végezd el a gyakorlatokat!

Személyes példák

Brutális őszinteséggel engedek betekintést az életembe, amin keresztül bemutatom, hogy nekem miben segített az Imagináció.

200+ perc hanganyag

Összesen több, mint 200 percnyi stúdió minőségű hanganyagot találsz az iMAG Mesterkurzusban. Mindegyik lecke szöveges és írásos formában is elérhető, így egyszerre olvashatod és hallgathatod is, ahogy neked tetszik.

v

2000+ pozitív visszajelzés

Elsöprő mennyiségű pozitív visszajelzést kaptunk az iMAG Mesterkurzus résztvevőitől, melyekben arról számolnak be, hogy milyen fantasztikus eredményeket értek el már néhány hét alatt!

20.000+ résztvevő

Az iMAG Mesterkurzusba már az első hónapban több, mint 10.000 ember csatlakozott, ami mára túllépte a 20.000 főt!

I

61.000+ lejátszás

Eddig több mint 61.000 alkalommal hallgatták meg a leckék hanganyagait. Átlagosan egy ember 3,5x hallgatta meg őket.

Pozitív közösség

Itt mindenki tudja, hogy miről beszélt! Az emberek segítőkészek és a pozitívan állnak mindenhez. Ebbe a közösségbe kiváltság tartozni.

~

Zárt Facebook csoport

Szeretnél kapcsolatba kerülni az iMAG Mesterkurzus résztvevőivel és egy hihetetlenül pozitív közösséghez tartozni? Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz és tartozz különleges emberek közé.

Ki az a James Vágyi?

Gyermekkorom óta az volt az álmom, hogy SZABAD EMBER és Dollár Milliomos legyek, ezért 21 évesen kimentem Ausztráliába, ahol nem lettem Milliomos.

Sőt, 30 éves koromra olyan mélypontra kerültem, hogy mindenemet elvesztettem és még maradt 40 000 Dollár adósságom. Ebben a kétségbeesett helyzetben elolvastam egy mondatot, amely gyökeresen megváltoztatta az életemet.

2 év múlva DOLLÁR Milliomos lettem és a The Wall Street Journal címlapján hozta a storymat. Azóta kiépítettem egy globális üzleti birodalmat amelynek az éves forgalma meghaladja a 100 Millió Dollárt.

Az a küldetésem maradt, hogy megosszam ezt a technikát azokkal, akik szintén szeretnének változtatni az életükön.

Mit gondolnak mások az iMAG Mesterkurzusról?

Az iMAG Mesterkurzusban a helyed, amennyiben…

N

készen állsz arra, hogy legyőzd korlátaidat annak érdekében, hogy egy boldogabb és sikeresebb életet élj.  

N

olyan lökést és motivációt szeretnék kapni, ami hosszú ideig és tartósan megmarad az életedben.

N

készen állsz egy olyan tudás elsajátítására, ami valódi változásokat fog eredményezni az életedben.

N

szeretnéd közvetlenül James-től megtanulni azokat a technikákat, amiknek köszönhetően milliárdos vagyonra tett szert. 

Ezt a képzést NEM neked találták, ki amennyiben …

M

úgy gondolod, hogy te már mindent tudsz és semmi újat nem vagy hajlandó tanulni.

M

a csodára vársz, ami majd megoldja minden problémádat helyetted.

M

nem szeretnél fejlődni és boldogabb életet élni.

Most lehetőséged van teljesen
INGYEN belenézni az iMAG Mesterkurzusba!

Ez azt jelenti, hogy apróbetű és kötöttségek nélkül belenézhetsz az iMAG Mesterkurzus első 3 moduljába teljesen ingyen.

Ezt kapod tőlem az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében…

N

Lépésről lépésre gyakorlatias tudásanyag, korlátlan hozzáféréssel

Az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében 3 modulhoz kapsz korlátlan hozzáférést teljesen díjmentesen.

N

Mindegyik modul hanganyaggal

Mindegyik modulhoz tartozik hanganyag, amit én magam mondtam fel számodra. Ennek köszönhetően autóvezetés vagy sportolás közben is könnyedén végezheted az iMAG Mesterkurzus moduljait.

N

Gyakorlatok

Mindegyik modul végén találsz egy gyakorlatot, melynek segítségével még inkább megismerheted önmagadat. Mindenképp végezd el a gyakorlatokat!

N

Brutálisan őszinte személyes példák

A még könnyebb érthetőség érdekében mindegyik modulhoz tartozik egy személyes példa az életemből. Ennek segítségével soha nem látott mélységben betekintést nyerhetsz az életembe, így többek között azt is megtudhatod, hogy miként váltam milliárdossá.

N

Zárt felület, ahol pontosan nyomon tudod követni, hogy hol tartasz

Az iMAG tanulói fiókodnak köszönhetően egyszerűen fogod tudni kezelni a modulokat, valamint pontosan látni fogod, hogy éppen hol tartasz az adott modulban.

Miért érdemes most azonnal belevágnod iMAG Mesterkurzusba?

}

Limitált ideig INGYENES

Az iMAG Mesterkurzus ingyenes részébe való belépés csupán korlátozott ideig érhető el. Amint ezt visszavonjuk, már csak a fizetős rendszerbe tudsz csatlakozni.

Csak NYERHETSZ vele

Az első 3 modulba teljesen ingyen nézhetsz bele. Már ezek a modulok is hatalmas változásokat képesek hozni az életedbe. Több ezer embernek már sikerült, neked is menni fog!

MA van az a nap

Minél hamarabb elkezded, annál hamarabb fogod megtapasztalni a pozitív változásokat az életedben. Itt az idő, ne várj tovább! 

Gyakori kérdések

Valóban képes vagyok elsajátítani az iMAG technikáját?

Biztos vagyok benne, hogy ez számodra gyerekjáték lesz. Az iMAG Mesterkurzust úgy állítottam össze, hogy nyelvezete egyszerű, a gyakorlatok pedig érdekesek és izgalmasak. Ezeken keresztül gond nélkül el fogod tudni sajátítani.

Mennyi időt kell ráfordítanom hetente?

Az iMAG Mesterkurzusban hetente kapod meg tőlem a modulokat. Ebből következően egy modul feldolgozására egy teljes hét áll rendelkezésedre! Ahogy már korábban mondtam, egy modul 3 leckéből áll, ami gyakorlással együtt összesen 1-2 órát vesz igénybe hetente. Ugye van ennyi időd a saját életed újjáteremtésére?!

Most akkor az iMAG Mesterkurzus ingyenes vagy sem?

Az iMAG Mesterkurzusnak van egy teljesen ingyenes része. Az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében 3 hét alatt 3 modulba nyersz teljes körű betekintést bármiféle apróbetű és mellébeszélés nélkül. Ezt követően szabadon eldöntheted, hogy szeretnéd-e velem folytatni a tanulást vagy egyedül mész tovább.

Amennyiben úgy döntesz, hogy velem szeretnéd folytatni, úgy is csupán egy jelképes összegbe kerül a teljes iMAG Mesterkurzus. Mi ez a jelképes összeg? Amennyiben elvégzed mind a 3 modult az iMAG Mesterkurzus ingyenes részében, úgy egy egyszeri különleges lehetőség keretében 50%-al olcsóbban mindössze 4990 Ft-ért örökös hozzáféréssel tied lesz a teljes iMAG Mesterkurzus mind a 8 modullal!

Meddig él a hozzáférésem az iMAG Mesterkurzus anyagaihoz?

Az iMAG Mesterkurzushoz az iMAG tanulói fiókodon keresztül férsz hozzá. Itt örökös hozzáférésed van a modulokhoz, legyen szó akár az iMAG Mesterkurzus ingyenes részéről vagy a teljesről.

Hogy tudok jelentkezni az ingyenes iMAG Mesterkurzusra?

Az oldalon található bármelyik gombra való kattintás után egy kis chat ablak ugrik fel. Először engedélyezned kell, hogy beszélgethessünk veled, ezt az új adatvédelmi törvények követelik meg tőlünk. Ezt követően kérdezzük meg a nevedet és az e-mail címedet, amire elküldhetjük az iMAG tanulói fiókod felhasználónevét és jelszavát.

Mi fog történni velem a jelentkezés után?

Az iMAG Mesterkurzus ingyenes részére való jelentkezésed után egy e-mailt kapsz tőlem, amiben az iMAG tanulói fiókod felhasználónevét és jelszavát fogod találni.

Ezek segítségével fogsz tudni bejelentkezni a te saját iMAG tanulói fiókodba. Itt már vár is rád az első modul, aminek neki is kezdhetsz.

Bárhol, bármikor hozzáférhetek az iMAG Mesterkurzus anyagaihoz?

Természetesen! Csupán egy internethozzáférésre van szükséged hozzá.

Milyen formátumúak az iMAG Mesterkurzus anyagai?

Az iMAG Mesterkurzus mindegyik anyagát írásos, illetve hanganyag formában is eléred.

Mi fog történni az iMAG Mesterkurzus INGYENES részére való jelentkezésed után?

1. Kapsz tőlem egy e-mailt

A jelentkezésedet követően kapsz tőlem egy e-mailt, amiben az iMAG Tanulói Fiókodhoz való felhasználónevedet és jelszavadat találod. (Kérlek nézd meg a SPAM és Promóció mappákat is, mert néha oda érkezik a levelem!)

2. Bejelentkezel az iMAG Tanulói Fiókodba

Az e-mailben található felhasználóneveddel és jelszavaddal bejelentkezel az iMAG Tanulói Fiókodba, ahol pontosan nyomon tudod követni, hogy hol tartasz a modulokban és leckékben.

3. Már kezdheted is az első modult

A bejelentkezésedet követően már hozzá is kezdhetsz az első modulhoz! Ezt követően hetente küldöm meg neked a legújabb modulokat, melyeket ugyan ezen az iMAG Tanulói Fiókon keresztül érhetsz el.

Hogy tudok jelentkezni az INGYENES iMAG Mesterkurzusra?

Semmi mást nem kell tenned, mint az oldalon található valamely gombra rákattintanod, ami után egy kis chat ablak ugrik fel. Először engedélyezned kell, hogy beszélgethessünk veled, ezt az új adatvédelmi törvények követelik meg tőlünk. Ezt követően kérdezzük meg a nevedet és az e-mail címedet, amire elküldhetjük az iMAG tanulói fiókod felhasználónevét és jelszavát. Ilyen egyszerű az egész!