iMAG Akadémia

Az iMAG Akadémia azoknak szól, akik már készen állnak a BEAVATÁSRA!

Épp ezért az iMAG Akadémián való részvétel alapkövetelménye az ingyenes iMAG Mesterkurzus elvégzése. Az iMAG Mesterkurzus a FELKÉSZÍTÉS, amelyre azért van szükség, hogy megismerhesd azokat a kifejezéseket, gondolatokat, koncepciókat és technikákat amelyeket az iMAG Akadémián használni fogunk!

Az iMAG Akadémia azoknak szól,
akik már készen állnak a BEAVATÁSRA!

Épp ezért az iMAG Akadémián való részvétel alapkövetelménye az ingyenes iMAG Mesterkurzus elvégzése. Az iMAG Mesterkurzus a FELKÉSZÍTÉS, amelyre azért van szükség, hogy megismerhesd azokat a kifejezéseket, gondolatokat, koncepciókat és technikákat amelyeket az iMAG Akadémián használni fogunk!

Ki az a Vágyi Jenő James és mit kell tudnod róla?

Isten hozott!
Vágyi Jenő James vagyok – SZABAD EMBER

Gyermekkorom óta az volt az álmom, hogy SZABAD EMBER és Dollár Milliomos legyek… ezért 21 évesen kimentem Ausztráliába, ahol nem lettem Milliomos.

Sőt, 30 éves koromra olyan mélypontra kerültem, hogy mindenemet elvesztettem és még maradt 40 000 Dollár adósságom. Ebben a kétségbeesett helyzetben elolvastam egy mondatot, amely gyökeresen megváltoztatta az életemet.

2 év múlva DOLLÁR Milliomos lettem és a The Wall Street Journal címlapján hozta a sztorymat. Azóta kiépítettem egy globális üzleti birodalmat amelynek az éves forgalma meghaladja a 100 Millió Dollárt.

Az a küldetésem maradt, hogy megosszam ezt a technikát azokkal, akik szintén szeretnének változtatni az életükön.

Hogy kell elképzelned az iMAG Akadémiát?

Az iMAG AKADÉMIA 8 MODUL-ból áll, amelyek az iMAG Mesterkurzusra épülnek, de túllépik az intellektuális INFORMÁCIÓ ÁTADÁS szintjét!

A MODULok között 2 hét szünet lesz, azért, hogy legyen idő a GYAKORLÁSra.

Így az iMAG AKADÉMIA elvégzése 4 hónapot vesz igénybe, és a MODULokon túl, napi 20 perc gyakorlást feltételez.

8 modul

A leckéket 8 modulon keresztül fogod tudni elérni, melyeket hetente fogunk kiküldeni, hogy legyen időd elmélyedni bennük.

Minden 2. héten új modul

Minden egyes modulhoz tartozik egy gyakorlati feladat, ami ráhangol téged az imaginációra és segít téged a felkészítésben. Feltétlen végezd el a gyakorlatokat!

Napi 20 perc gyakorlás

James brutális őszinteséggel enged betekintést az életébe, amin keresztül bemutatja, hogy neki miben segített az Imagináció.

Mit fogunk gyakorolni?

Mindegyik MODUL tartalmaz egy olyan hanganyagot is, amely egy VEZETETT iMAGináció, és a TISZTA SZÁNDÉK, valamint A FELEMELŐ ÉRZELEM megfelelŐ ÖSSZEHANGOLÁSÁT hivatott AKTIVÁLNI. Ez azért kritikus, mert ha a TISZTA SZÁNDÉK nem kap megfelelŐ ÉRZELMI TÖLTÉST, és nincs SZINKRONIZÁLVA, akkor nem tud valóra válni. Az iMAGináció a TEREMTÉS PILLANATA, amikor a POTENCIÁL VALÓSÁGGÁ VÁLIK, ehhez viszont ENERGIÁRA van szükség.

Mi a különbség az iMAG Mesterkurzus és az iMAG Akadémia között?

iMAG Mesterkurzus

Az ingyenes iMAG Mesterkurzusban megismertetlek a kifejezésekkel, gondolatokkal és a technikával. Tehát átadom számodra azt a tudást, amivel elindulhatsz azon az úton, aminek segítségével valóra válthatod álmaidat, vágyaidat, és elképzeléseidet!

vs

iMAG Akadémia

Az iMAG Akadémia ezzel szemben egy 100%-ig gyakorlatias kurzus, ahol rengeteg gyakorlás segítségével megtanítom számodra, hogy miként tudod a mindennapokban használni ezt a csodálatos technikát. Tehát megtanítom, hogy miként tudod A GYAKORLATBAN valóra váltani álmaidat, vágyaidat és elképzeléseidet.

Hogy tudsz részt venni az iMAG Akadémián?

Az iMAG Akadémián CSAK és kizárólag akkor tudsz részt venni, ha már elvégezted a VIII Modulból álló ingyenes iMAG Mesterkurzust. E nélkül sajnos a legjobb szándékunk szerint sem tudjuk elfogadni a csatlakozási kérelmedet az iMAG Akadémiához.

Ennek oka, hogy az ingyenes iMAG Mesterkurzus elvégzése nélkül az iMAG Akadémián található modulok nem értelmezhetőek.

Az iMAG Mesterkurzus VIII. moduljának elvégzése után küldünk számodra egy egyszeri 48 órás lehetőséget az iMAG Akadémiára való csatlakozásra.

Erről többet a VIII. modul elvégzése után árulok el neked.

Mit tartalmaz az iMAG Akadémián való részvétel?

R

iMAG Akadémia

Hozzáférést az iMAG Akadémiához. Itt két heti rendszerességgel küldöm meg számodra az iMAG Akadémián található legújabb modulokat, amiket KORLÁRLANUL ismételhetsz, amíg az iMAG Akadémia tagja vagy.

R

iMAG James LIVE

Részvételi lehetőség az iMAG James Live-on. CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az iMAG Akadémia tagjai számára érhető el ez a felület. Az iMAG James Live egy különleges alkalom, ami minden hónapban egyszer kerül megrendezésre online.

Az egy órás ÉLŐ adás első részében lehetőségem nyílik arra, hogy megoszthassam az iMAG közösség eredményeit és az iMAG témával kapcsolatos legfrissebb INFORMÁCIÓKAT, a második részében pedig válaszolhassak a felmerülő kérdéseitekre.

R

Imaginációs hanganyagok

Az összes iMAG imaginációs hanganyag KORLÁTLAN használatát, amíg az iMAG Akadémia tagja vagy.

R

Zárt Facebook Csoport

A zárt Facebook csoportokba való belépési lehetőséget, ahol csak olyan személyek vannak, akik az iMAG Akadémia tagjai. Itt meg tudjátok osztani egymással gondolataitokat, tapasztalataitokat, érzéseiteket.

R

Bónuszok

És még sok egyéb érdekes és hasznos anyagot, ami mind arra szolgál, hogy valóra tudd váltani álmaidat, vágyaidat, és elképzeléseidet!

Ne feledd! Az iMAG Akadémiára csak és kizárólag akkor fogsz tudni jelentkezni, ha már elvégezted az ingyenes iMAG Mesterkurzust. Kezdj hozzá MOST az iMAG Mesterkurzushoz, hogy mihamarabb az iMAG Akadémia tagjai között köszönthessünk téged is!

“Talán még soha senkinek nem sikerült ilyen egyszerűen és érhetően átadnia ezt a fajta tudást.” – György

(Több száz pozitív visszajelzést kapunk NAPONTA a modulukról. A teljesség igénye nélkül itt olvashatsz párat, ha pedig még többet szeretnél, akkor a Facebook oldalunkon és a leckék oldalain több ezret találsz!)

Az iMAG Akadémia előfeltétele az iMAG Mesterkurzus! Csatlakozz az 100%-ig INGYENES, Online iMAG Mesterkurzushoz.

Az iMAG Mesterkurzusban 8 modulban, 8 héten keresztül sajátíthatod el az Imagináció alapjait és elindulhatsz a felkészítés útján. Minden modulban gyakorlati feladatokat találsz, melyek egymásra épülnek és végig, brutális öszinteséggel ismerheted meg Vágyi Jenő James kalandos életét, hogyan vált Milliárdossá.

Az iMAG Mesterkurzusban szöveg és hanganyag formájában mehetsz végig a leckéken 100%-ig teljesen ingyenesen.